85 / 100 SEO Score
Tel: 0486 82 6331

Riolek Ontstoppingsdienst Antwerpen

Ontstoppingsdienst Antwerpen in notendop

Riolek ontstoppingsdienst Antwerpen heeft ruime ervaring met het ontstoppen van riool en afvoer. Dus ook met het ontstoppen van lavabo, wc en gootsteen. U kunt bij ons ontstoppingsbedrijf ook terecht voor het reinigen van uw doucheputjes. Ons ontstoppingsbedrijf maakt gebruik van professionele hulpmiddelen. Hiermee kunnen wij de de oorzaak snel verhelpen. U kunt Riolek ontstoppingsdienst Antwerpen ook inschakelen voor het verrichten van alle werkzaamheden die betrekking hebben op verstopping. Denk hierbij aan rioolgeur of water dat traag wegloopt. Heeft u nog vragen over kosten ontstopping Antwerpen? Bel ons op het telefoonnummer van  hierboven.

Ontstoppingsdienst Riolek

Ontstoppingsdienst Riolek uit Antwerpen is de expert op het gebied van ontstoppen en reinigen.  Naast kennis en kunde, beschikken we over professionele tools. Denk hierbij aan moderne gereedschappen en machines. Daarom kunnen wij u helpen met alle verstoppingsproblemen in Antwerpen. Als bijvoorbeeld uw lavabo of wc verstopt is, zullen we deze vakkundig verhelpen. Wilt u het probleem zelf oplossen met een ontstoppingsmiddel? Probeer bijvoorbeeld Soda en laat het enkele minuten inwerken. Meestal werkt dit niet bij hardnekkige verstoppingen. De reden hiervoor is dat er afval zoals doekjes en haren in de afvoerbuis blijven plakken. Zelf ontstoppen met een eigen gereedschap kan leiden tot beschadigingen. Neem daarom contact met onze ontstoppers op, want deze beschikken over professioneel gereedschap en goede kennis.

Kortom, heeft u last van verstopping in Antwerpen?  Onze ervaren ontstoppers helpen u graag. Door middel van een camera inspectie kunnen we de verstopping precies lokaliseren. Hierna wordt het makkelijk voor ontstoppingsbedrijf Riolek om het probleem te verhelpen.

Riolek ontstoppingsdienst Antwerpen als aannemer

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor Riolek Ontstoppingsdienst als uw aannemer . We verlengen kwalitatieve ontstoppingsdienst in Antwerpen en omstreken. Met een glimlach komen we problemen met stinkende toiletten of gootstenen oplossen.

 • Onze ontstoppingsservice is 7 dagen per week beschikbaar. Dus contacteert ons voor hulp of vragen over onze goedkope dienstverlening.
 • ‘s avonds en in het weekend zijn we ook bereikbaar voor spoedgevallen. Dus we ontzorgen u het hele jaar door.
 • Wij zijn deskundig in ons vakgebied. Dit houdt in dat we professioneel handelen en de modernste technieken en materiaal gebruiken.
 • Spoed ontstoppingsdienst in en rond Antwerpen. Wanneer u ons belt, krijgt u aan de lijn aan een zeer ervaren loodgieter. Deze luistert goed naar uw probleem en indien nodig, komt hij met spoed uw sanitaire ontstoppen. Zo kunt u weer snel gebruik maken van uw sanitaire voorzieningen

WC verstopt Antwerpen

Het is zeer onaangenaam als u een verstopte wc hebt. Het guur is voor u en uw omgeving niet prettig. Het ontstoppen ervan is erger, maar niet voor ons. Gelukkig kunnen onze wc-ontstoppers u uit de brand helpen. Dit doen we door uw wc in Antwerpen goed en snel te ontstoppen, zodat u jarenlang zonder zorgen gebruik kunt maken van uw toilet.
De ervaring leert dat wc’s in Antwerpen verstopt raken door onder meer:

Verstopte afvoer
 • Wc verstopt door drol of harde ontlasting. Riolek ontstoppingsdienst heeft in de regio Antwerpen tal van dit soort problemen opgelost.

 • Keukenpapier en handdoekjes leiden ook tot een verstopte wc. Dus zorg dat uw kinderen alleen gebruik maken van het toiletpapier. Als dit toch gebeurt in Antwerpen, dan is Riolek uw reddende engel.

 • Een condoom, tampon en maandverband zijn ook boosdoeners bij verstoppingen in de wc. Dit komen we ook regelmatig tegen tijdens ons werk als ontstoppers.

 • Wc Verstop door eten. Gooi dus je etensresten niet in de wc of lavabo om een verstopte wc te voorkomen.

Plastic, kalk en babydoekjes kunnen uiteraard de wc ook verstoppen. We beschikken als ontstoppingsdienst Antwerpen over professionele ontstoppingsmaterialen. Denk hierbij aan draden, reinigingsmachines, afvoerontstoppers en rioolontstoppers. Hiermee kunnen we rioolblokkade moeiteloos verwijderen.

Contacteer ons

Wanneer u meer informatie nodig hebt over onze kosten, neem contact met Riolek rioleringswerken. Dit kan altijd via e-mail of WhatsApp. Uiteraard kunt u ook het contactformulier invullen.

Vraag daarom snel een offerte aan.

Verstopte gootsteen in Antwerpen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen in Antwerpen, of zoekt een ontstoppingsservice voor uw lavabo? We begrijpen dat het een vervelend probleem is. Sommige klanten proberen het probleem zelf op te lossen met een ontstopper die men in de supermarkt aantreft. Na een aantal keren proberen blijkt niets te helpen. Het ligt zeker niet aan u. Gootsteen ontstoppen is niet iets dat iedereen kan doen. Daarvoor heb je een echte specialist nodig met veel jaren ervaring. Onze ontstoppingsdienst Antwerpen heeft in verschillende locaties gootstenen ontstopt. Wat voor gootstenen geldt, geld uiteraard ook voor uw lavabo’s en doucheputjes in Antwerpen. Wacht dus niet te lang en neem met spoed contact met Riolek op. We zijn er uiteindelijk om gootstenen zoals die van u te ontstoppen.

Verstopte afvoer

Ontstoppingsfirma Antwerpen en omgeving

Een gespecialiseerd ontstoppingsfirma in Antwerpen nodig? Riolek is uw rioolspecialist bij uitstek voor het oplossen van alle soort verstoppingen in Antwerpen en omstreken. We beschikken over vakkundige personeel met veel ervaring. Heeft u bijvoorbeeld een ontstoppingsklus in Turnhout of Merksem? Onze rioolexperts lossen het graag voor u op. Ze staan iedere dag klaar om te helpen.

Uiteraard kan ons ontstoppingsfirma Antwerpen u ook helpen in andere steden van Vlaanderen. Zo zijn we ook werkzaam in sommige plaatsen in Oost-Vlaanderen. Vertel ons wat de klus inhoudt en waar u woont. Daarna gaat ons ontstoppingsbedrijf kijken wat we voor u kunnen betekenen. Aan het eind van iedere klus laten we het huis of bedrijf vanzelfsprekend schoon achter.

Goedkoop ontstoppingsfirma Antwerpen

We zijn een goedkoop ontstoppingsfirma in Antwerpen. We leveren wel de beste kwaliteit. Onze ontstoppingsdienst is goedkoop, omdat we een lokaal ontstoppingsbedrijf zijn.

 • We hanteren eerlijke en duidelijke prijzen, dus geen verassing achteraf. Als u ons belt krijgt u een rioolexpert aan de telefoon. Deze vakman kan soms aan de hand van uw beschrijving vertellen wat de kostten zijn.

 • Wij rekenen geen verplaatsingskosten of extra kosten voor reis of transport.

 • Wilt u weten hoe goedkoop we zijn? Ontdek snel onze aantrekkelijke tarieven en neem contact met ons op. Dit kan via e-mail, telefoon of Whatsapp. We zijn voor u 7 dagen per week beschikbaar.

Riolek ontstoppingsfirma onderscheidt 2 soorten ontstoppingen

 • Afvoer ontstoppen in Antwerpen. Afvoerbuizen zorgen voor het uitstromen van water uit onder meer douches en lavabo’s. Het vervuilde water komt daarna terecht in een andere soort buizen. Deze worden hieronder uitgelegd. Zulke verstoppingen gebeuren als het ware binnen het huis of gebouw.
 • Riool ontstoppen en reinigen in Antwerpen. In dit geval heeft u te maken met een groter probleem dan het eerste. Uw riool is namelijk buiten verstopt. Dit betekent dus dat u snel hulp nodig hebt van echte professionals zoals die van Riolek Ontstoppingsdienst.

Reviews ontstoppingsdienst Antwerpen

Omdat we ons werk zeer serieus nemen en streven naar klanttevredenheid, kregen met regelmatig schouderklopjes. Met veel lof wordt door ons klanten in Antwerpen en andere steden over ons gesproken. Dit stimuleert ons om nog harder te werken en altijd te blijven presteren op een hoog niveau. Referenties nodig? Zie meer over Ontstoppingsdienst reviews.

Werktreinen waar we onze ontstoppingsservice bieden

Riolek is een van de best ontstoppingsservice in Antwerpen. Dit vak behoort tot een van onze kernactiviteiten. In onze mooie provincie Antwerpen voeren we ook andere activiteiten uit. Hierbij valt onder meer te denken aan Camera Inspectie.

In Antwerpen zij we werkzaam in de gehele provincie. Dus ook in de volgende plaatsen: Baarle, Berchem en Borgerhout. In Bornem, Dessel, Deurne en Ekeren verrichten we ook allerlei werkzaamheden die betrekking hebben op rioleringen. Uiteraard werken we als ontstoppingsdienst ook in andere gebieden zoals Geel, Heffen en Hoboken. Zo ook in Laakdal, Lier en Mechelen. Woon je in Ranst, Ruisbroek of Zandhoeven? Je hebt te maken met een verstopping, dan zijn we uw lokale loodgieter.

Onze klanten zijn